E-mail:  info@omnial.nl

PAINTBOX (PATENT PENDING)
De nieuwste ontwikkeling in laknevel afscheiding. Geen enkel lakproces is gelijk aan het andere.

Dit is de reden, dat geen enkel verfnevel afscheidingssysteem voor alle toepassingen geschikt kan zijn.
Vanuit deze ervaring bieden wij u een veelomvattende service, want alleen op deze wijze kunt u alle voordelen van de innovatieve PAINTBOX benutten. Tot de grote voordelen van de PAINTBOX behoren o.a. de enorme variatie in toepassing en applicatie. Voor elke situatie kunnen wij een passende uitvoering produceren. Wij analyseren uw situatie en begeleiden u tot uw volle tevredenheid. Daarom investeren wij, speciaal in aanvang, zeer veel in deze marketingstrategie en u kunt ervan overtuigd zijn, dat wij aan de beste oplossing voor u werken.

Met tot 10 m² filteroppervlak op 1 m² oppervlakte is de PAINTBOX de nieuwe standaard in opname capaciteit, afscheidingsgraad, stand tijd en energie efficiëntie in de droge afscheiders van laknevel en lijmen in spuitcabines. Dankzij het geraffineerde design is zijn constructie zelfdragend en heeft een zeer gering aanvangsdruk verschil. De geïntegreerde na filter beschermt tegen installatie vervuiling en verhoogt hierdoor de stand tijd van de na filter.

Zijn zeer hoge luchtvolume belasting, gepaard aan een door onafhankelijke proeflaboratoria vastgestelde afscheidingsgraad tot wel 99,5% realiseert een reducering van de in te zetten PAINTBOX en beperkt door de segmentwijze uitwisseling de bedrijfskosten tot zeker 70%.
Testen is zonder ombouw mogelijk. Tenslotte biedt de PAINTBOX door zijn probleemloze verwijdering een grote bijdrage aan de milieubescherming.

ENKELE VOORDELEN VAN DE PAINTBOX

Vaak filters uitwisselen?
Stand tijd verlenging van de eindfilters door geïntegreerde na filter

Te hoog filterverbruik?
Opnamecapaciteit tot 100 kg/m²

Dure kanaalreiniging?
Marktleider in afscheidingsgraad

Energiekosten te hoog?
Slechts 8 PA aanvangsdruk verlies

Onregelmatige filterbelasting?
Segmentwijze wisseling

Ongelijkmatige afzuiging?
Individueel instelbaar

Afzuiging te zwak?
Verhoogt de luchthoeveelheid tot 4.000 m³/uur, per m²

Afzuiging te luid?
Aanzienlijke reducering van stromingslawaai

× U bent een bedrijf en heeft vragen?